Κόκκινες πατάτες με παρμεζάνα και ψάρι

Κόκκινες πατάτες με παρμεζάνα και ψάρι

Ένα γρήγορο πιάτο για όλες τις ώρες!

Για τις Κόκκινες πατάτες με παρμεζάνα και ψάρι θα χρειαστείτε:

-Μικρές κόκκινες πατάτες (βρίσκω πάντα στα Carrefour )
-2-3 κ/σ Βούτυρο
-Παρμεζάνα
-Σκόρδο σε σκόνη
-Ρίγανη
-Φασκόμηλο
-Κρακεράκια
Philadelphia με Σκόρδο και Χορταρικά
-Fishsticks

Οδηγίες:

Πλένουμε τις πατάτες και τις κόβουμε στη μέση.

Λιώνουμε το βούτυρο στον φούρνο μικροκυμάτων και το ρίχνουμε σε ένα ταψάκι που να χωράει τις πατάτες.

Ρίχνουμε απο πάνω τριμμένη παρμεζάνα, ρίγανη, σκόρδο σε σκόνη.

Βάζουμε τις κομμένες πατάτες μία μία στο ταψάκι με την κομμένη πλευρά να ακουμπάει όλα τα υλικά.

Ρίχνουμε αλάτι και πετάμε και 3 φυλλαράκια φασκόμηλο μέσα. (θα μοσχομυρίσει το σπίτι με το φασκόμηλο)

Ψήνουμε περίπου μισή ώρα στους 250 βαθμούς (η θερμοκρασία και ο χρόνος εξαρτάται από τον φούρνο σας).

Παράλληλα ετοιμάζουμε τα fishsticks στον φούρνο ή το τηγάνι.

Όταν ψηθούν οι πατάτες τις βγάζουμε με μία σπάτουλα μαζί με το τυράκι που έχει ψηθεί γύρω τους.

Σερβίρουμε με κρακεράκια και Philadelphia με Σκόρδο και Χορταρικά.

2

Leave a Reply